Forum FUB 2020

Med anledning av coronaviruset skjuts FUB Forum fram tills vidare.

 

 

Fredagen den 8 maj anordnar FUB och Nationellt kompetenscentrum anhöriga en tema-eftermiddag om livet med flerfunktionsnedsättning. Temat – Att utgå från den med störst behov stärker alla – ska spegla de särskilda villkor personer med flerfunktionsnedsättning och deras anhöriga lever under i dagens samhälle. Syftet är att öka kunskapen om livets möjligheter och frågor kopplat till stödet för dessa personer och deras familjer.

I programmet finns bland annat olika föreläsningar och workshops på temat gott liv för hela familjen, delaktighet och kultur för personer med flerfunktionsnedsättning, den goda måltiden och hörselnedsättning som en del av flerfunktionsnedsättning. Dagen kommer att ge viktig kompetensutveckling med information om den senaste internationella forskningen samt aktuella projekt i Sverige.

Forum FUB vill bidra till förståelse, kunskap och igenkänning i livssituationen för personer med flerfunktionsnedsättning, anhöriga och personal. Tema-eftermiddagen om flerfunktionsnedsättning riktar sig både till familjer och yrkesverksamma inom området och är öppet för alla.

Kostnad
Pris för medlemmar: 200 kr.
Pris för icke medlemmar: 500 kr (400 kr om medlemskap tecknas, värde 240 kr).
Alla deltagare får ett exemplar av boken "När du ler stannar tiden" av Anna Pella.

Var: Clarion Hotell, Ringvägen 98, Skanstull, Stockholm
När: Fredagen den 8 maj 2020 kl 13.30-17.00. Registrering öppnar 13.00.

Senast uppdaterad 2020-02-04 av Josefine Göransson, ansvarig utgivare Lennart Magnusson